En Epikuré ger sin syn på livets goda. Här kommer att bjudas på lästa böcker och avlyssnade skivor. Resor och insuttna barstolar. Öl, vin och mat.
måndag 5 september 2016
Terrapin Moo-Hoo
Under tiden maten puttra hinner jag avsmaka en sweet stout från Terrapin, Athens, Georgia. Moo-Hoo bryggs med 6 olika maltsorter som 2-radig ljus, havreflingor, Crystal 85, chocklad, DH Carafa III och rostad korn samt humlesorterna nugget och willamette. Vidare finner vi kokosflingor, chokladflingor och laktos.
Den har en härlig kolsvart färg och smakar mycket choklad men också svagt av kaffe och lite smörkola. Jag vet inte om det bara var en dålig kolsyrad flaska jag fick eller om den ska vara så här., men den skummade alldeles för lite och kändes snabbt avslagen. Likväl vill jag ändå säga att de första klunkarna var riktigt trevliga med härlig koncentrerad mjölkchoklad smak, fast kanske lite för söt i längden. Tror den skulle funka alldeles utmärkt till en kladdkaka.
Etiketter:
Öl
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar